Vaš vodič u Dubrovniku

Oduvijek ste htjeli posjetiti Dubrovnik? Sad je pravo vrijeme da ostvarite svoje želje i napokon doživite ovaj jedinstveni grad! Dubrovnik Local Guides je skupina profesionalnih turističkih vodiča koji uživaju u svom poslu - pripremili smo ture po našem gradu koje su po mnogočemu neobične. 

 

RAZGLED DUBROVNIKA S VODIČEM


Našu turu po Starom gradu prilagodili smo domaćim gostima i ona je zapravo kombinacija "obične" ture po gradu (Old Town tura), legendi i zanimljivosti iz doba Dubrovačke Republike (Legends and Curiosities tura) te priča gradskih ulica (Street Stories tura). Želja nam je približiti naš grad posjetiteljima is svih krajeva Hrvatske: svakome ćemo se potpuno posvetiti i nastojati vas uvući u čarobnu povijest našeg grada.

Ako planirate putovanje u Dubrovnik, rezervirajte našu turu! Grupe su uvijek male, nikad više od osam gostiju po vodiču tako da vam jamčimo ugodnu atmosferu uz poštovanje međusobne udaljenosti, što s obzirom na veličinu grupe i neće biti teško!

Naša tura s vodičem po ulicama Starog grada traje sat i pol, a nalazimo se na Trgu oružja, kraj Vrata od Ploča. Vaš vodič će vas čekati u samom uglu trga ispred tvrđave Revelin, kraj velikog topa. Držat će u ruci zastavu svetog Vlaha, stari barjak Dubrovačke Republike! 

VAŽNO: Razgled Grada na hrvatskom tijekom veljače i ožujka (od 1.2.2024. do 31.3.2024.) na rasporedu je svakim danom u 9.30. Turu rezervirajte na našem rezervacijskom sustavu - kliknite ovdje. Obratite pozornost na vrijeme polaska i pobrinite se da ste odabrali opciju s polaskom u 9.30 - Razgled Grada na hrvatskom! Imajte na umu da ćemo mi potvrditi ili odbiti vaš zahtjev, ovisno o raspoloživosti! Cijena ture je 16 Eura po osobi. Djeca do uključno 12 godina ne plaćaju, no od 13 nadalje cijena je ista kao za odrasle. 

Također nudimo i neobičnu šetnju po dubrovačkim zidinama koja je zapravo kombinacija vođene ture po sjevernom dijelu zidina i samostalnog obilaska južnog dijela zidina! To znači da ćete u nešto više od sat vremena u šetnji sjevernim dijelom zidina s vašim vodičem naučiti najvažnije o povijesti zidina; kako su i kada građene i tko su bili davni neprijatelji Dubrovačke Republike, a sami možete obići južni dio i uživati u pogledu na more!

VAŽNO: Šetnja po sjevernom dijelu zidina na hrvatskom tijekom veljače i ožujka (od 1.2.2024. do 31.3.2024.) na rasporedu je svakim danom u 9.30. Turu rezervirajte na našem rezervacijskom sustavu - kliknite ovdje. Obratite pozornost na vrijeme polaska i pobrinite se da ste odabrali opciju s polaskom u 9.30 - Gradske zidine na hrvatskom! Imajte na umu da ćemo mi potvrditi ili odbiti vaš zahtjev, ovisno o raspoloživosti! Cijena ture je 15 Eura po osobi. Djeca do uključno 12 godina ne plaćaju, no od 13 nadalje cijena je ista kao za odrasle.

Napominjemo da morate kupiti ulaznicu za zidine, koja košta 15 Eura po osobi (5 Eura za djecu)! Ako želite, za istu cijenu možete kupiti Dubrovnik Pass, koji uključuje ulaz na zidine.


Vidimo se u Dubrovniku!

Vaši Dubrovački vodiči - Dubrovnik Local Guides