Mjesec hrvatskog turizma

Ljeto je možda gotovo no Dubrovnik je uvijek čaroban - zašto ga ne biste posjetili tijekom listopada i usput iskoristili našu promotivnu akciju s kojom sudjelujemo u kampanji Hrvatske turističke zajednice i Ministarstva turizma i sporta pod nazivom "Mjesec hrvatskog turizma"? Prepustite se iskusnim lokalnim turističkim vodičima i otkrijte Dubrovnik na pješačkoj turi koju nudimo uz 50% popusta u odnosu na redovnu cijenu, odnosno za 75 kuna po osobi!

Tijekom sat i pol koliko traje tura provest ćemo Vas po Gradu i ispričati Vam o povijesti stare Dubrovačke Republike. Čut ćete zanimljive detalje o mudroj dubrovačkoj diplomaciji kojom smo uspjeli opstati na nemirnom području, okruženi Osmanskim carstvom i Mletačkom republikom. Napravit ćemo đir gradskim ulicama - od kantuna do kantuna, vidjet ćete najpoznatije dubrovačke crkve i palače, usput ćete naučiti i neke neobične dubrovačke riječi, a možda i zaigrate nogomet na istom mjestu gdje se igralo još u 16. stoljeću!

Tura je na hrvatskom jeziku i kreće ponedjeljkom, srijedom i petkom u razdoblju od 15. listopada pa sve do kraja mjeseca, u 15.30 sati s Trga oružja - malog proširenja ispred tvrđave Revelin, s unutarnje strane Vrata od Ploča, istočnog ulaza u stari grad. Vaš vodič će Vas čekati u kantunu pored topa i držat će bandijeru svetog Vlaha, staru zastavu Dubrovačke Republike, tako da nas lako možete pronaći! Inače, zastava nam je jedan od najdražih detalja na turi pa ćemo i Vama omogućiti da se slikate s njom!

Rezervacija je jednostavna: kliknite na link naše Old Town ture i s desne strane ćete vidjeti opciju BOOK NOW. Kliknite i otvorit će se novi prozor našeg rezervacijskog sustava. Potrebno je odabrati datum i broj osoba i polazno vrijeme (15:30), nako toga kliknite "select". U sljedećem koraku rezervacije vidjet ćete opciju APPLY DISCOUNT - tu je potrebno unijeti ovaj promotivni kod: SVETIVLAHO i zatim kliknite na "apply" - vidjet ćete s desne strane da je sustav primijenio popust od 50% u odnosu na redovnu cijenu od 150 kuna po osobi. Možete izabrati plaćanje gotovinom na sam dan ture prilikom čega ćemo Vam izdati fiskalizirani račun ili, ako želite, možete platiti kreditnom karticom online unutar rezervacijskog sustava.

Na email adresu koju nam ostavite prilikom rezervacije dobit ćete potvrdu o rezervaciji ture i Google maps prikaz našeg "meeting pointa" uz broj mobitela na koji nas možete kontaktirati. Iskoristite Mjesec hrvatskog turizma i neka bude nezaboravan - dođite u Dubrovnik i otkrijte njegovu povijest uz nas - dubrovačke lokalne vodiče! Vidimo se!